Spojte se s námi.
Netolická 1, 37005, České Budějovice,
info@v-h-s.cz
Tel. +420 723 433 405
Pracovní dotazy & nabídky
ing. Miloš Serbus

info@v-h-s.cz
Tel. +420 725 468 614

Kreativní a grafické studio

Hledáte spolehlivou reklamní nebo marketingovou agenturu v Soběslavi? Naše studio vhs. vám nabízí komplexní služby na míru, které se plně přizpůsobí vašim specifickým potřebám a cílům.

Od grafického designu po weby a videa

Soběslav máme rádi! Někteří z nás tu prožili kus života a dobře víme, že být Soběslavákem je prostě životní styl a my si toho jsme plně vědomi. Sobík je jen jeden. A právě pro tento způsob života jsme tady my a naše služby!

Jsme vhs., kreativní agentura nabízející široké spektrum kreativních služeb. Pomáháme značkám vyniknout a růst prostřednictvím originálních nápadů a promyšlených strategií. Podporujeme podnikatele a firmy, které hledají inovativní způsoby propagace svých produktů a služeb.

Saša Hemala - focení

Co vám můžeme nabídnout?

Grafický design – Navrhujeme loga, vizuální identity, propagační materiály, bannery a letáky s důrazem na kreativitu a funkčnost.

Obalový design – Vytváříme obaly, které nejen chrání produkt, ale také přitahují zákazníky díky originálnímu designu. Naše služby zahrnují tvorbu etiket, návrh krabic a luxusních obalů, které zaujmou klienty nejen ze Soběslavi.

Animace a videoreklama – Nabízíme kompletní služby v oblasti videa, od návrhu konceptu po natáčení a postprodukci. Vytváříme reklamní spoty a animace, které oživí vaši značku a osloví široké publikum.

Webdesign a tvorba webů – Navrhujeme a vyvíjíme moderní a funkční webové stránky, přizpůsobené potřebám firem, ať už jde o prezentační weby nebo složité e-shopy.

Správa e-shopů a sociálních sítí – Poskytujeme kompletní správu e-shopů na platformách jako Shoptet, Shopify, WooCommerce a dalších, včetně SEO, optimalizace konverzí, tvorby obsahu a marketingových kampaní. K tomu přidáváme také správu sociálních sítí, kde vytváříme konzistentní obsahovou strategii a marketingové kampaně, které pomáhají rozvíjet značky a oslovit širší publikum.

Mailingové kampaně – Připravujeme a realizujeme efektivní mailingové kampaně, které osloví vaše zákazníky přímo a podpoří vaše prodeje. Od návrhu designu e-mailu až po rozesílku a vyhodnocení kampaně.

Produktová, reklamní a reportážní fotografie – Nabízíme profesionální fotografie produktů, reklamní snímky, focení lidí pro firemní portfolia, kampaně a eventy, a také záznam z akcí a reportážní fotografie. Naše fotografie nejenže vizuálně podpoří vaši značku, ale také zachytí atmosféru událostí a zajistí, že vaše produkty i lidé budou prezentováni v tom nejlepším světle.

Videoprodukce a eventová videa – Poskytujeme kompletní videoprodukci, včetně záznamů festivalů, eventů a dalších společenských akcí. Specializujeme se na dynamická a poutavá videa, která podtrhují atmosféru události a efektivně komunikují vaši vizi.

Voiceover a rádio reklama – Poskytujeme profesionální voiceover služby pro videa, podcasty či reklamní spoty. Nabízíme také tvorbu rádio reklam, které efektivně osloví vaše posluchače a podpoří vaši značku.

Tisk a návrhy tiskovin – Poskytujeme komplexní řešení pro tiskové materiály od návrhu až po realizaci. Navrhujeme a tiskneme vizitky, letáky, plakáty, katalogy, brožury, pozvánky a další reklamní materiály. Každý tiskový produkt je navržen s ohledem na vaši značku a cílovou skupinu, aby byl efektivní a zapamatovatelný.

Naše práce spojuje kreativitu, funkčnost a marketingovou strategii, abychom vám poskytli řešení, která opravdu fungují a přinášejí výsledky.
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro vaše firemní potřeby, neváhejte nás kontaktovat. Jsme tady pro drobné podnikatele i velké firmy a rádi se ujmeme jak drobnějších zakázek, tak i velkých heroických projektů. Vždy vám pomůžeme dosáhnout vašich cílů! Ať jste třeba v Soběslavi nebo kdekoliv jinde na světě.

Kontaktujte nás, stačí kliknout

Author avatar
Miloš

Post a comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Používáme sušenky na ukládání dat. Dokud je teda google nezruší úplně.