Spojte se s námi.
Netolická 1, 37005, České Budějovice,
info@v-h-s.cz
Tel. +420 723 433 405
Pracovní dotazy & nabídky
ing. Miloš Serbus

info@v-h-s.cz
Tel. +420 725 468 614

Grafické studio – České Budějovice: Profesionální vizuální tvorba

Vítejte v kreativní agentuře vhs., kde proměňujeme nápady v realitu. Naše studio v Českých Budějovicích nabízí širokou škálu grafických služeb pro firmy i jednotlivce, které nejen upoutají pozornost, ale také zvýší vaše prodeje.

Naše poslání

Naším cílem je dodávat vizuální řešení na míru, která odrážejí jedinečnost každého projektu. Od grafického designu, tvorby webových stránek, až po obalový design a animace – nabízíme komplexní služby, které pokryjí veškeré potřeby našich klientů.

Co děláme nejlépe?

  • Grafický design: Tvorba log, vizuální identity, návrhů obalů a produktového designu.
  • Webdesign: Vývoj uživatelsky přívětivých a esteticky působivých webových stránek.
  • Animace a video produkce: Tvorba animací, reklamních spotů, eventových videí, a reels pro sociální sítě.
  • Správa sociálních sítí: Kompletní obsahová strategie, tvorba obsahu, a správa firemních profilů.
  • Fotografie a video produkce: Fotíme lidi, firemní akce, kampaně, a tvoříme eventová videa.
  • Copywriting a reklamní strategie: Vytváříme chytlavé texty a reklamní kampaně, které přitahují pozornost.
  • Správa e-shopů: Nastavujeme a spravujeme e-shopy na platformách Shoptet, Shopify apod., včetně administrace.
  • Ilustrace a vizualizace: Tvorba ručních ilustrací, digitálních grafik, a produktových vizualizací.
  • Tiskoviny a reklamní materiály: Příprava a návrh vizitek, letáků, plakátů, a dalších tiskovin včetně kompletní výroby.
  • Marketingové strategie a reklama: Plánujeme komplexní marketingové strategie, spravujeme reklamní kampaně a pomáháme klientům s jejich reklamním zacílením.
  • SEO optimalizace: Provádíme komplexní SEO analýzu, optimalizujeme klíčová slova, a zajišťujeme vyšší viditelnost vašeho webu na vyhledávačích.
grafika - urgence

Proč právě my?

Na trhu jsme od roku 2016, kdy jsme začínali jako malá skupina kreativců s vášní pro grafický design a inovace. Postupem času jsme se z malého živnostenského týmu rozrostli v profesionální agenturu, která dnes zvládá i ty nejkomplexnější projekty. Naše portfolio se rozšířilo a dnes nabízíme komplexní řešení na míru, které zahrnuje vše od grafického designu přes webové stránky, reklamní kampaně, až po kompletní správu e-shopů.

Díky této šíři služeb už nemusíte hledat další dodavatele – jsme vaším partnerem pro vše, co se týká reklamy a propagace. Ať už potřebujete nový vizuál, animaci, marketingovou strategii, nebo třeba kompletní tiskoviny, vše najdete u nás pod jednou střechou.

Naším posláním je pomáhat klientům růst, získávat nové zákazníky a zvyšovat zisky. Každý projekt vnímáme jako výzvu, kterou přijímáme s nadšením a nasazením, protože víme, že vaše úspěchy jsou i našimi úspěchy.

Ukázky naší práce

Pokud hledáte inspiraci nebo byste si chtěli prohlédnout naše předchozí projekty, navštivte náš nebo si prohlédněte naši nabídku služeb na .
Pokud hledáte profesionální grafické studio v Českých Budějovicích, které vám poskytne kreativní a efektivní řešení, jste na správné adrese.

a dáme vaším nápadům novou podobu!

Author avatar
Miloš

Post a comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Používáme sušenky na ukládání dat. Dokud je teda google nezruší úplně.